Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. március 29., kedd

Egyszer a "királyi tv" is mindhat igazat !

Ez a nyelvbotlás hűen kifejezi az ország a közállapotát...gratulálunk.

 Youtube forrás
Szerk;Posta S.

Vége a húsvétnak, most már beszélhetünk erről is !

Nem szimpatikus az iszlám vallás, de... 

Egy szaúd-arábiai orvos állítólag nem tudta, (?) hogy a szivárvány a melegjogi mozgalmak jelképe. A férfi azt mondta, azért rendelte meg online a zászlót, mert az egyik gyereke szerint szépek a színei. Fogalma sem volt, hogy a szivárványos zászló mit jelképez...letartóztatták.

 A szaúdi vallásos rendőrség azért tartóztatta le a férfit, mert a zászlót egy háromméteres rúdon kitűzte a házára Dzsidda városában.
Miután beleegyezett, hogy eltávolítja zászlót, óvadék ellenében szabadlábra helyezték.
Az iszlám jogrendszer szerint működő Szaúd-Arábiában a melegeket (Nevezzük már őket közérthetően, magyarul buziknak, mert meleg lehet a kályha a vasaló, vagy akár egy nyári kánikulai délután -a szerk. ) bebörtönözhetik, kasztrálhatják vagy akár ki is végezhetik.

A szaúdi külügyminiszter szerint csak "férfi vagy női család" nem létezik, mert a család csak egy nőből és férfiből állhat. (És ezzel a magyar társadalom túlnyomó többsége is egyet  ért, de vannak akik ezt az állítást kétségbe vonják ! Hogy ők kik ? Annak megfejtését az olvasóra bízom !-a szerk.)
Szaúd-Arábiában az idén már 76 embert végeztek ki ! Jogvédők szerint ijesztő, mennyire magas a kivégzések száma az országban – írja az Independent
Szerk;Posta S.