Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. október 21., hétfő

Jelentkeztek a cigánytáborban talált szőke kislányért !

Mint arról korábban beszámoltunk egy szőke kislányt találtak a Görög cigány táborban !

Egy svéd származású férfi jelentkezett Mariaért, aki a kislányban felismerni vélte 2009-ben született és halottnak hitt gyermekét. Történetét a görög média komolyan veszi. Az illető lánya 2009-ben, újszülöttként halt meg egy thesszaloniki kórházban. 


A szülők sosem látták a kisbaba holttestét, és eddig meg voltak győződve róla, hogy orvosi műhiba végzett vele. Annak idején sikerült kiharcolniuk, hogy kinyissák a sírt, de legnagyobb megdöbbenésükre az üres volt, és senki sem tudott magyarázatot adni, hogy miért.
A szülők azóta is úgy gondolják, hogy kislányuk életben van, csak emberkereskedőknek esett áldozatul. A rejtélyes szőke kislányban most felismerni vélték lányukat. Az apa szerint a kislány emlékeztet skandináv rokonaira, és azóta született fiukra is, akinek szintén zöld szeme van.
Görög médiabeszámolók szerint a rendőrség most ismét nyomozni kezdett a furcsa 2009-es eset ügyében. Valószínű, hogy a svéd apától DNS-mintát kérnek, de egyelőre nem erősítették meg, hogy komolyan foglalkoznának a svéd férfi sztorijával.
Forrás hír; hvg .hu
Barta P.