Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. július 28., szombat

Félázsiai népség a Magyar ?


 

Az - LMP szerint- Orbán Viktor miniszterelnök a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) csütörtöki elnökségi ülésén elhangzott szavaival mélyen megsértette a magyar nemzetet. Karácsony Gergely frakcióvezető-helyettes pénteken arról is beszélt, hogy az előzetes választási feliratkozás tervezett bevezetése elfogadhatatlan a demokraták számára.

 

A kormányfő a VOSZ csütörtöki, kibővített elnökségi ülésén „őszinte volt, és feltárta azt a társadalomképet, aminek a jegyében az elmúlt két évben kormányozta Magyarországot"” – közölte Karácsony Gergely.
A demokráciáról szólva pedig úgy nyilatkozott, hogy az „egyelőre" jó, nem kell új politikai rendszer, de új gazdasági rendszer igen. „Reméljük, a Jóisten megsegít minket, és nem kell a demokrácia helyett új rendszert kitalálnunk és bevezetnünk.” (?..talán diktatúrát..? a szerk.)

Ha igaz, hogy Magyarország egy félázsiai ország, az a leginkább úgy igaz, hogy „van egy európai típusú társadalmunk és egy ázsiai típusú filozófiát követő kormányunk" – jelentette ki a politikus.