Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. november 23., vasárnap

Szolidaritásból kitűnőre vizsgázott a focicsapat...

...sajnos ez nem itthon történt, hanem a helyszín Horvátország !
 
Kép forrása: hercegovina.info
Kép forrása: hercegovina.info
Kép forrása: hercegovina.info
Kép forrás; hercegovina.info
hercegovina.info#sthash.K3QtPnHE.dpuf
Kép forrása: hercegovina.info
Elmaradt a Dinamo Zagreb és a Hajduk Split rangadója a horvát fővárosban. A vendégcsapat nem volt hajlandó felmenni a pályára, miután szurkolói egy kb. 50 fős csoport belépésének megtagadását követően kollektíve a távolmaradás mellett döntöttek. (Nálunk ez elképzelhetetlen lenne, mert itt az összetartás sajnos kiveszett az emberekből.-a szerk.)
Nagy érdeklődéssel várt rangadót rendeztek volna a horvát fővárosban, de a Dinamo Zagreb és a Hajduk Split végül nem csapott össze egymással.
A Vecernji List beszámolója szerint a biztonságiak nagyjából 50-80 főt nem voltak hajlandóak beengedni a lelátóra a vendégszurkolók közül, mondván azok feketelistán vannak.
Az érintettek hasztalan hajtogatták, hogy ők bizony semmi ilyen intézkedésről nem tudnak, a rendfenntartók hajthatatlannak bizonyultak, ezek után pedig a Hajduk teljes tábora úgy döntött, hogy nem hajlandó bemenni a lelátóra.
Amikor a csapat értesült a történtekről, a mérkőzés elhalasztását kérte, erre azonban nem volt lehetőség a játékvezető szerint. A splitiek ennek nyomán úgy határoztak, hogy  szolidaritásból nem mennek fel a gyepre, így a bíró csak a hazaiakat vezette ki oda, a labda pedig nem indult útjára. -forrás Link.
Barta P.