Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. december 20., péntek

Az "állat" megvédi a társát...

...es az  "ember" ?

 
Posta S.

Megindult a nyomozás !

"Példátlan gyorsasággal indult meg a NAV ügyben a nyomozás. Igaz nem az ügyet kirobbantó Horváth András bejelentése alapján."

"A hatalomnak ma Magyarországon nem az a fontos, hogy egyes kivételezettek ne tömhessék degeszre a zsebeiket a közösből.
Nem az a fontos, hogy felszámolják az ország gazdaságát megbénító ezermilliárdos lopást. Nem az a fontos, hogy az állampolgárok bízzanak a közintézményekben, a választott tisztségviselőkben. 
A hatalomnak ma az a fontos, hogy senki se merjen szólni !
Hogy az emberek ne akarják tudni az igazságot. Hogy az ügyészség halogassa a nyomozást. Hogy a rendőrség a bejelentőt vegzálja. Hogy a média agyonhallgassa az ügyet. Hogy az országgyűlésben ne jöjjön létre vizsgálóbizottság.
A hatalom ma azt szeretné, ha a tisztességes embereket megfélemlíthetné. A Horváth András lakásán tartott házkutatás célja a bizonyítékok eltüntetése és a bejelentő megfélemlítése volt. 
(Ezzel az üggyel most átlépték a Rubicont. Minél később ismerik fel, hogy ezt már nem lehet eltussolni, nem lehet elhallgatni, nem lehet elnyomni, annál nagyobbat fognak bukni vele.)
Az áfacsalás ügy kirobbanása óta a hatalom minden egyes nap százszor és százszor írta alá saját beismerő vallomását. Minden azóta tett lépésük annak a beismerése, hogy benne vannak. Nyakig. Teljesen. Hogy közvetlenül, vagy"... kattints és olvasd itt tovább ! 
Barta P.