Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. szeptember 9., szerda

Egy "beillszkedni vágyó migráns"...

Ez a kép szerintem mindent elárul a mai magyarországi helyzetről!

Szerk;Posta S.

Mert "Iván f...a gyerek", már az oviban is !

A 80-as években járta az akkori fiatalság körében ez mondás, hogy "Iván f..sza gyerek nem fázik, éjjel nappal ....zik", (ki hogy mondta, én a tornázikra gondoltam). Akkor még a mostani debreceni "menekülttábor" helyén orosz laktanya volt és a kiskatonák reggelente a gyakorlótéren tornáztak mínusz tíz fokban is derékig levetkőzve. Mert az akkori 18-20 éves, szinte gyerekkatonák sem voltak ám akárkik...
Ez a gondolat az alábbi hírt olvasva jutott az eszembe.


Lyukat ásott a kerítés alatt és elszökött egy magnyitogorszki óvodából két orosz kisfú. A fiúk azért indultak útnak, hogy egy közeli autószalonban sportkocsit vegyenek, írja a Guardian.
A szökés tényét egy magas rangú megyei tisztségviselő is megerősítette, de részleteket nem közölt az akcióról. A Komszomolszkaja Pravda orosz bulvárlap úgy tudja, a kisfiúk napok óta dolgoztak az alagúton a homokozóból elcsent műanyag lapátjaikkal.

Miután elkészültek az alagúttal, körülbelül két kilométert sétáltak egy autószalon felé, amikor egy éppen arra autózó nő észrevette őket és megkérdezte, mit csinálnak. A kisfiúk teljesen őszintén elmondták, hogy egy Jaguárt szeretnének venni, de nincs náluk pénz. A nő ezután beültette őket a kocsijába és a rendőrségre hajtott velük.
Az oviban csak körülbelül fél órával a szökés után vették észre, hogy eltűntek a fiúk. A rájuk vigyázó óvónénit azonnal kirúgták, pedig a szülők semmilyen panaszt nem tettek az óvoda ellen.
Barta P.