Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. november 29., péntek

Amit a Youtube is elfogad ?


 (Helyesen ;danolásztok.) Youtube forrás

Persze ebben a klipben semmi diszkriminatív, semmi kihívó,és semmi olyan ami egy nép, vagy népcsoport ellen irányulna nincs még burkoltan sem!?
 
A szamurájkardot már meg sem említem, mikor az kiemelten közbiztonságra veszélyes eszköznek van minősítve ugyebár! De nekik lehet!
Mert arról biztos nem fog sztorizgatni senki sem, hogy ezektől az egyedektől lefoglalták a szamurájkardot,és előállították volna őket emiatt!
Persze ha egy magyar pózol, egy "fapuskával" bárhol az már más dolog !
Szerk;Posta S.

Olvasónk küldte.

Az alábbi viccet (ami talán nem is vicc ?-a szerk.) Papp Erika sámsonkerti olvasónk küldte,mondván hátha van aki még nem hallotta.





Az amerikai elnök büszkén mondja német és magyar kollegájának, hogy az amerikai emberek átlagban 3000 dollárt keresnek. 2000-ből meg lehet élni, az államot pedig nem érdekli, mire költik a maradék ezret.

A Német kancellár: a németek 2000 eurót keresnek, 1500-ból meg lehet élni, az államot nem érdekli, mire költik a maradék 500-at.

A Magyar kormányfő: A magyarok 60 ezret keresnek, 90 ezerből meg lehet élni, az államot pedig nem érdekli, honnan szerzik a maradék 30 ezret...
Köszönjük. 
Barta P.