Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. május 12., hétfő

Postaládánkból...

Úgy látszik az Eu-s dalfesztivál felkavarta kicsit az állóvizet.Misem bizonyítja ezt jobban, hogy több olvasónk is felháborodott hozzászólást fűzött a tegnapi írásunkhoz. Bakó Zsolt egyenesen nekünk címezte levelét, amit itt most megosztunk.



"T. Magazin.
Engem csak az zavar,hogy vannak akik azt állítják ,hogy ez a jelenség normális. Hogy lehet ez normális? Csak rá kell nézni, ez nem természetes! Még ha annak tűnik is, mert ezt a természet szülte szerintetek? Szerintem meg egy anomália mert hiszen a világ nem tökéletes ahogy a földi élet is lehet egy egyszerű véletlen létrejötte. 
Vagy éppen a világegyetem ami szintén hibákkal van tele. De mégis normális állandó normák között működik. 
A földi élet nem szaporodna tovább ilyen anomáliákkal mert azok sem születtetek volna meg,  akik most normálisnak jellemzik ezt az embert !
Normális az Ádám és Éva modell és pont. Minden ami ettől eltér az anomália az élet velejárója. Valószínű ez egy szükséges rossz. 
Nekünk normálisaknak kell irányítanunk őket hiszen ők nem tesznek semmit a szaporodásunkért ill. fennmaradásunkért de gyereket azt akarnak örökbe fogadni! Mert gyereket szülni ugye nem tudnak, csinálni meg nővel kéne, hogy legyen. Akkor ez most hogy is van?? És feltenném itt és most a kérdést, ők is normálisak?"
Köszönjük a levelet.
Szerk;Posta S.