Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. április 6., péntek

Mészárlás Kulcson !

Karddal mészárolt le négy embert egy ámokfutó a Fejér megyei Kulcson - elfogták az elkövetőt
A Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységei elfogták azt a 24 éves férfit, aki a Fejér megyei Kulcson négy családtagját megölte, hármat pedig megsebesített - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel péntek délben.
A TEK munkatársai a település közelében, egy mocsaras területen fogták el Horváth Csanád Jutast, akit azonnal őrizetbe vettek. Fotóját és adatait a rendőrség honlapján is közzétették. Garamvölgyi László szóvivő a korábbi híreket cáfolva azt mondta: nem történt túszejtés, az elkövető feltehetően egy családi vita során, brutálisan végzett rokonaival egy szúró és vágó eszközzel.
A férfi, amikor kezében a gyilkossághoz használt eszközzel kilépett az utcára, egy másik rokonát is megsebesítette, akit a mentők kórházba szállítottak. A dandártábornok közölte: a fiatalember édesapjával, nagyszüleivel és testvérbátyjával végzett, édesanyját, lánytestvérét és egy közeli rokonát megsebesítette.
A szóvivő elmondta, ez a rokon volt az, aki 8.55-kor bejelentést tett a rendőrségre.
Garamvölgyi László hozzátette: nem üzleti leszámolás, hanem vélhetően családi vita a gyilkosság oka. Az elkövetés módját "brutálisnak" minősítette, mert minden sérültön több vágott és szúrt seb volt.
Közölte azt is, hogy az elfogott férfi nem büntetett előéletű.

Forrás : Hír 6