Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. május 2., szombat

Nem kapott cigarettát...

...ezért bosszúból meggyújtotta az autót Jeruzsálemben a "lejmoló csöves" !

Barta P.

Juj… de kínos !

Ilyen az, ha amit mondanak, köszönőviszonyban sincs a tényekkel !

Szerk;Posta S.

Árat emel a Telekom !

Átfogó, nagyjából mindenkire kiterjedő mobilos áremelést hajt végre a Magyar Telekom. A szolgáltató honlapján megjelent információk szerint július 1-jei hatállyal a hang- és a mobilnetes csomagok díjtételeit is emelik, de még az adminisztrációs díjak is (bizonyos esetben nagyon sokkal) magasabbak lesznek !

A havidíjas tarifacsomagok legtöbbjében 200 forint körüli összeggel lesz magasabb előfizetési díj, a mobilnetes tarifáknál 100 forinttal emelnek. 2-4 forinttal magasabbak lesznek a perc- és sms-díjak is. A Domino díjcsomagok esetén hasonló mértékben lesz drágább a telefonálás, az sms-ezés és a netezés is.

 Amellett, hogy a változás miatt nagyjából 500-1000 forinttal lesz magasabb a havi számla végén szereplő összeg, a Telekom több eseti adminisztrációs díjat is megemel. A díjcsomag módosítása üzletben 1000 helyett 2000 forintba kerül majd, telefonos ügyfélszolgálatot igénybe véve pedig 700 helyett 1500 forintba.
"/Amennyiben további kérdése merül fel a változásokkal kapcsolatban, kérjük hívja a Magyar Telekom mobil hálózatából díjmentesen hívható 1430-asügyfélszolgálati számunkat, ahol kollégáink készséggel válaszolnak kérdésére./" olvasható a cég honlapján.
(Mi megkérdeztük, hogy miért történik ez az áremelés de nem tudtuk meg, mert az ügyfélszolgálat telefonos kérdésünkre azt a válasz adta, hétfőn keressük meg a cég kommunikációs osztályát ahol válaszolni fognak kérdésünkre ! Úgy lesz !)
sakema