Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. március 3., szombat

Hajdú Eszter filmje.

Botrány az Európa Parlamentben !


Figyelemreméltó a párhuzam a mi parlamentünk illetve az EP között. Ezt nevezik európai jogharmonizációnak. ?




Ha ezt a riportot figyelmesen végignézed kb havi négy millió forintos fizetés...hát ezért anyjukat apjukat elárulják a t.képviselőink hogy bekerülhessenek az EP-be. Ezektől várjuk mi hogy sorsunk jobbra forduljon.?
... bár én nem vagyok egyik pártnak sem tagja de ha valaki  nem politizál és azt mondja hogy ez nem érdekli, [-mert ugye ez politika-] hát arról meg van a véleményem ! De cáfoljon meg ha valaki azt mondja ez kell és ez így jó.. /nekünk/ !

Próbálta visszatartani Kutasit...


Kutasi Róbert, a REAC klubigazgatója a XIV. kerületi, Kassai téri, tizenhét emeletes toronyház tetejéről ugrott le csütörtökön.
"A tizenhatodikig visz fel a lift, onnan vetette le magát. Letette a telefonját és a kabátját a folyosón, ketten is próbálták győzködni, miközben két kezével kapaszkodott, de nem lehetett visszatartani. A folyosó végén üvegajtó van, amit csak egy nagyjából derékig érő rács véd. Az ajtót ki lehet nyitni. Csütörtök délután négy körül történt az eset" - tudta meg az index egy ott lakótól pénteken, aki beteg, ezért nem tudott felkelni, holott a kutyája lármát csapott az esetnél.
A Blikk szombati híre szerint Kutasi megvárta, amíg érkezik egy lakó, felment vele a 16. emeletig. „Engem az egyik lakó hívott kétségbeesetten, hogy nagy baj van, mert valaki ki akar ugrani – mondta Máday Péter, a ház gondnoka. – Azonnal eldobtam mindent a kezemből, már száguldottam volna felfelé. Talán a tizenötödiken járhattam,amikor...Tovább itt