Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. május 3., csütörtök

Sámsonkerti "tápláléklánc"

Ezt a képet P. Tibor olvasónk küldte az alábbi megjegyzéssel. [...tibo@indamail.hu cimről]

"Sziasztok.
Az oldalatokat olvasgatva jutott eszembe az alábbi kép,amit még a tavalyi évben készítettem. -Megjegyzem  a macska és az egér együtt élnek nálam,nagyon jó barátságban vannak az öt éves kislányom óriási örömére.
Ha elég humorosnak gondoljátok tegyétek ki az oldalra.Az én gyűjteményemben"tápláléklánc"a kép címe  "


Köszönjük tetszik a kép.

Egy újabb földrengés a világ végét jelentené !?

A 2011-es atomerőmű-baleseten még nincs túl a világ - kétségbeejtő szakértői vélemények kerültek napvilágra !



A 2011. márciusi fukushimai katasztrófa még messze nem ért véget. Szakértők szerint ugyanis könnyen meglehet, hogy néhány éven belül a teljes emberiséget eltörli a föld színéről a sugárzás. Ennek oka az, hogy az erősen megrongálódott 4-es reaktorban pillanatnyilag 1535 darab teljesen eldeformálódott fűtőelemet tárolnak, aminek ráadásul a hűtése sem megfelelő. Ha pedig egy újabb földrengés rázza meg Japánt - amire az elkövetkező 3 évben 98%-os az esély! - akkor ez az épület valószínűleg össze fog omlani. Ha pedig összeomlik, a hűtés teljesen megszűnik, vagyis a fűtőelemek ezerrel elkezdenek sugározni.
Ráadásul a romos épülettől mindössze 50 méterre további 6375 darab fűtőelemet tárolnak - ha a földrengés és az épület összeomlása bekövetkezik, ezek az elemek is veszélyt jelentenek a Földre.
Ha ugyanis ennek az összesen 7910 darab fűtőelemnek a hűtése megszűnik, akkor annyi sugárzó anyag szabadul a világra, ami a csernobili mennyiség 85-szöröse! Dr. Hiroaki Koide, a Kiotói Egyetem professzora egy rádió interjúban konkrétan közölte, hogy ha a sugárzó anyag kijut az erőműből, akkor ez az emberiség végét jelenti !
A cikk forrása:   (...)