Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. szeptember 14., hétfő

Itt az új "Uhrin Benedek" jelenség ?

Nem tartott sokáig "Kis Grofó" szombati koncertje a budapesti Groupama Aréna szomszédságában rendezett Mulatós Fesztiválon. A "Bulibáró" alig harminc perc elteltével távozott - írja a Bors. Igaz, a félórás műsorba kétszer is belefért a "Nézését meg a járását" című örökzöld(?), ennek ellenére a rajongók eléggé csalódottak voltak a buli rövidsége miatt. 
A helyszínről - egy másik rendezvényre - sietve távozó "Kis Grofót" nyolc testőr kísérte az autójához és csak nagy nehezen tudták elhagyni a fesztivált.
 A Borsnak is alig sikerült a sztár közelébe férkőzni: – Nem tudom, hányszor énekeltem már a Nézését meg a járását, de már több száznál tarthatok – mondta elégedetten "Grofó", aki mellől egy pillanatra sem mozdult menedzsere, aki sietésre ösztökélte az énekest. A sátor pillanatok alatt kiürült, és csak az autó után integető, csalódott rajongók maradtak.
 (És a "NÉP" (az Istenadta nép ?) teljesen komolyan gondolja, hogy ezt kell hallgatnunk, mert ez a  jó zene? Azért ez szégyen a magyarokra nézve !-a szerk.)
Szerk;Posta S.