Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. július 22., péntek

A Pokémon őrület és ami mögötte van !

Modern civilizáltnak mondott társadalmunkban felnőtt emberek fejjel akár a falnak sétálva, járva az utcákat bámulják telefonjaikat, hogy végre egy Pokémon figura felbukkanjon. 

 Ha az utcákon és utakon kóborló emberek által kiszemelt Pokémon, a kütyüjükön megjelenik, akkor egy labdával azt eltalálva begyűjthetik a figurákat telefonjaikba.
Létezik ilyen? Normálisan gondolkodó emberekkel meg tudnak ilyet csinálni? Ilyet biztos, hogy nem! Az agymosottakkal azonban igen !

A társadalmunk többségében látunk hasonló zombikat útjainkon, utcáinkon? Aligha.
Ez a "játék" talán egy nagyszerűen megtervezett, megszervezett  megfigyelőrendszer, amelyet a CIA "talált fel" !
Hogyan is működik ?
A CIA a Pokémon Go játékkal nemcsak a lakásunkban, hanem már az utcán sétálva is a megfigyelés áldozatává válhatunk ? Igen...
 
Az androidok ás iPhone-ok tökéletesen alkalmasok arra, hogy a bekapcsolt kamerával és hangszóróval valaki saját otthonát, utcákat, embertársait felvegye. Ezekkel a technikai eszközökkel a tartózkodási hely megadásai is folyamatos. Már csak az adatokat fel kell dolgozni a hatóságoknak, történetesen a CIA-nak.
Zseniálisan kitalált játék (?) ami lehet, hogy nem minket véd, hanem céljuk inkább a megfigyelés !
Hogy vehetnek rá embereket ekkora kitárulkozásra, méghozzá millió számra, saját kamerájukkal kémkedve, mindent rögzítve?
Pokémonozva elmegyünk egy adott pontra és bárhol saját magunk, "önként és dalolva" bármit felveszünk kiszolgáltatva azt, ezen a buta játékon keresztül a CIA-nek és különféle titkosszolgálatoknak !

Hogy lehet rávenni embereket ekkora kitárulkozásra, méghozzá millió számra, saját kamerájukkal kémkedve, mindent rögzítve?
Meg lehetne ezt csinálni gondolkodó értelmes emberekkel ? Soha! Ilyet biztos nem! 
A sötétség valójában nem kívülről támad, hanem belülről emészti fel az elméket és az embereket... 
Az alternativ.hirek nyomán szerkeszve.
Szerk;Posta S.