Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. augusztus 6., csütörtök

De kik is a "Migration Aid csoport" tagjai ?

"Sokat foglalkoztunk a menekültkérdéssel az utóbbi hónapokban, arról viszont kevésszer esett szó, hogy a kormánnyal egyetértő polgárok és a szélsőségesebb véleményt formáló tüntetők mellett vannak olyanok is, akik megpróbálnak segíteni a hazánkba érkező migránsokon!" -írja a 4024 hírportál.
"A debreceni Migration Aid csoport egyik önkéntese megosztott velünk néhány gondolatot a közösség működéséről, céljairól.
Kriszti elmondta, hogy a Migration Aid indította el a működésüket, viszont mindannyian civilek, és szervezettől, pártoktól függetlenül végeznek minden tevékenységet."

"Mindenki számára nyilvánvaló, hogy mivel jár Debrecen számára (de talán mondhatjuk, hogy nemcsak Debrecenre, hanem az egész országra és Európára is !-a szerk.) az a menekülthullám, ami pár hete, hónapja tapasztalható, szerinte a nézőpontok, a hozzáállás az, ami különbözik talán.
Ők azt tapasztalták, hogy tömegével érkeznek a városba olyan emberek, akiknek segítségre van szüksége. A csoport célja az, hogy a tőlük telhető módon, a tudásukat, tapasztalataikat és eszközeiket bevetve segítsenek..." tovább itt !
Szerk;Posta S