Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. október 31., szombat

És a "menekültek" csak jönnek és jönnek...

2015. január 1-je óta a  regisztrált illegális bevándorlók száma 411.244 !


Végig gondolva ezt a folyamatot-teljesen mindegy minek nevezzük menekülésnek, bevándorlásnak- megállapíthatjuk, hogy a nem fehérek (nevezzük őket így, hogy a liberálisok ne tudjanak belekötni, rasszizmust visítva- a szerk.) mindig ott akarnak jól élni ahol a fehérek laknak! 
És, ha a nem fehérek elérik a fehérek 10%-át akkor a fehérek elmenekülnek... és a nem fehérek ott maradnak és lepusztítják a fehérek volt környezetét mert nem tudnak mit kezdeni a fehérek környezetével és nem fehér környezetet hoznak létre belőle! 
Majd miután ebből kifolyólag megint magukra maradtak egy olyan környezetben mint ahonnan elmenekültek és így már megint nem élnek jól... elmenekülnek újból... oda ahová a fehérek előlük elmenekültek, mert megint jól akarnak élni!!!!
Mert jól élni csak a fehérek miatt tudnak, már ha a fehérek eleget dolgoznak és segélyek formájában eltartják őket! 
De közben paradox módon utálják a fehéreket és ki akarják irtani vagy legalábbis átszínezni nem fehérekké!!!
Viszont, ha ez megtörténik akkor már nem lesznek fehérek ahová lehetne menekülni jobban élni, mert marad a nem fehérek világa ahonnan már nagyon el akarnának menekülni... de hová?!?!?!?!
És ezt a folyamatot nevezik a hozzáértők  parazita életvitelnek, ugyanis a gazdatest elpusztításával a parazita is elpusztul !!!!
Szerk;Posta S.