Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. január 1., szerda

Szilveszter után....

...tűzijáték megsemmisítése házilag.


Kommentár nélkül.

Szilveszter éjszaka. Budapest Vörösmarty tér.

Barta P.

Az év első gyereke...

 A siófoki kórházban született 2014-ben az ország első gyereke, 0 óra 15 perckor.
A Katona Klarissza Cintia nevű kislány 2610 grammal és 49 centiméterrel természetes úton született – közölte Lentulai József, a kórház ügyeletes szülész-nőgyógyász orvosa az MTI-vel.
Tájékoztatása szerint az anya a terhesség 36. hetében szült. A baba és édesanyja jól vannak – tette hozzá.
A 21 éves édesanya a nágocsi anyaotthon lakója két kisgyermekével. A kismama mielőtt a nágocsi anyaotthonba került, az ország más településein élt.

 forrás és kép itt !

(Félre téve a helyzet komikumát, ez valódi tragédia, vagy legalábbis baljós jövőkép. Szerencsétlen gyerek nem tehet a származásáról vagy az anyja névválasztásáról, sőt a szülei személyét sem választhatta, hanem ezt kapta! Ördögi kör. 
Neveltetése mögött nincs megfelelő egzisztencia és az apja sem lehet egy mintapolgár. 
Az anya ennyi idősen harmadik (?) gyerekének adott életet, szóval nem valószínű, hogy tanulmányait illetően magasan kvalifikált volna. 
 Az ország jelenlegi állapota alapján előítéletekbe fog ütközni - nem alap nélküliekbe - így a kör bezárul és újra kezdődik. 
 A kitörésének az esélye sincs meg. Normálisan gondolkodó ember a XXI. században csak felületi kezelést tud adni a problémára a radikális megoldások viszont hazai és nemzetközi jogszabályokba ütköznének. Az ellentétek pedig fokozódni fognak!-a szerk.) 
Szerk;Posta S

Gondolatok Újév hajnalán !