Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. szeptember 4., vasárnap

...mert megérdemli !

Érdekes közbeszerzési felhívást tett közzé a Debreceni Közterület Felügyelet augusztus 31-én; e szerint szeptember 9-i (!) határidővel vár ajánlatokat a hivatal három gépjármű beszerzésére. 
Az ügy pikantériája: a konkrét típusok meghatározása a felhívásban nagyjából azt jelenti, hogy valószínűleg már a konkrét beszállító is megvan, ami szinte „bevett szokás” az állami, önkormányzati szektorban, csak a fránya törvényi szabályozás miatt át kell esni a közbeszerzésen...

Ilyen autót rendelt magának Lelesz György, hivatalvezető !

Kínosabb azonban a felhívásban, hogy a kerékbilincseléseiről és autó-elszállításairól hírhedt cég két darab – még indokolható – Dacia Duster Open 1.6 16 V (114 LE) típusú autó mellett egy tízmillió forint fölötti, minden igényt kielégítő luxusautót is vásárol, egész pontosan egy Ford Mondeo VIGNALE 2.0 TDCi Powershift (180 LE) 4 ajtós, 4 kerékhajtású vagy azzal egyenértékű személygépjármű beszerzésére vár ajánlatot.
A VIGNALE megjelölés a Ford kínálatában a csúcsmodelleket illeti meg, egyedi felszereltséggel, prémium megoldásokkal. 
A felügyelet nem vacakolt, az általuk kiválasztott típus a modellsorozat legdrágábbja: jelenleg 13 millió 135 ezer forint az ára,-írja a civishir.

Így megy ez nálunk, mert gazdagok vagyunk ! És Ő meg megérdemli, mert jól teljesít és megkeresi a lopó autóival az árát... !
Szerk;Posta S.