Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. március 17., hétfő

Választások előtt...

A valódi rezsicsökkentés képekben !



Forrás; facebook
Barta P.

Ne tapizza egy idegen...

...az én Margómat !

Bódi (Varga) Guszti nemet mondott az RTL Klub egyik -Szombat esti láz - (s sztárszereplőinek valószínűleg jól fizető) műsorának felkérésére. Bódi Margót valószínűleg sokan megnézték volna, mire is képes a táncparketten, ám férje, Guszti útjába állt ennek a törekvésnek. 
"Szó sem lehet arról, hogy egy idegen férfi fogdossa, tapizza az én Margómat! Biztosan jó buli a táncolás, ha az ember a szerelmével teszi.

De az, hogy Margót más ölelgesse, érintse egy intim közegben, mert nálunk (ugyi romákoknál ez) nem szokás, ezt csak a férj teheti meg (nem csak) a feleségével. 
És azt sem engedem meg neki, hogy az átlátszó, rövid szoknyás táncosruhákat felvegye, kitegye a mellét vagy a fenekét, mert tőlünk ez nagyon távol áll, sosem mutogatjuk magunkat, az már válóok lenne.
-Margó nem vehet fel olyan szoknyát, amiből kilátszik a bokája, csak a férj láthatja a feleségét lengébb öltözetben" - mondta el a Blikknek a hosszas thaiföldi telelés után újra itthon tartózkodó "zenész".
 Szerk;Posta S.

"Uram szabadíts meg a barátaimtól"...

Kommentár nélkül.

Megosztotta;Posta S.

Már megint egy "Ostoba, és betarthatatlan törvény" !

Gyakorlatilag betiltja az utcai fényképezést a március 15-én életbe lépő új Polgári törvénykönyv Magyarországon - figyelmezteti olvasóit a brit The Guardian. 
A március 15-én életbe lépő új Polgári Törvénykönyv szerint csak akkor lehet nyilvánosságra hozni egy fotót, ha minden egyes rajta szereplő ember hozzájárult a közléshez. Ez gyakorlatilag a sajtófotó halálát jelenti, de egy átlagember is könnyen a bíróság előtt találhatja magát, ha egy olyan fotót oszt meg, mondjuk a Facebookján, amelyiken olyan ember szerepel, akitől nem kapott engedélyt a publikálásra.

Bár a lap szerint az illetékesek úgy vélik, az új szabályozás illeszkedik az eddigi gyakorlathoz, a magyar fotós- és jogászszakma sem tudja, hogy mit kezdjenek a helyzettel. A lap budapesti riportere Daniel Nolan Stiller Ákost, a HVG fotósát, Magócsi Mártont, az Origo képszerkesztőjét, és Bognár Eszter jogászt kérdezte.
"Ostoba, és betarthatatlan törvény! Készíthetünk ezután fotókat idegenekről? Például emberekről, akik egy kirakatot néznek? Először exponáljuk, és aztán kérjünk engedélyt, vagy előzetes hozzájárulás nélkül nem is kattinthatunk?” – teszi fel kérdéseit Stiller.
Magócsi szerint, ha az utóbbi szokás lesz érvényben, Magyarországon nem születnek többé valósághű képek!...a teljes írás ITT olvasható.
Szerk;Posta S.