Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. november 8., csütörtök

Halálra vertek egy férfit Balatonbogláron !

Három fiatal (??) támadt rá egy buszsofőrre Balatonbogláron a múlt héten. Kiderült, hogy a trió annyira megvert egy, a sofőr védelmére igyekvő férfit is, hogy az később belehalt sérüléseibe.



A sonline.hu szerint a kórházban halt meg az a férfi, aki az elmúlt héten történt támadás során védelmére kelt egy buszsofőrnek. Három őrjöngő fiatal tört-zúzott egy buszon a balatonboglári vasútállomáson. Mint kiderült, a sofőrön kívül egy másik férfit is bántalmaztak.

Két olvasónk is arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy egy szerencsétlen sorsú, az egyik levélírónk szerint hajléktalan, férfi a busz vezetőjének védelmére kelt, amikor hárman rárontottak. Úgy tudjuk, hogy a védelmezőnek „szilánkosra” törték az arcát a vélhetően ittas támadók, s annyira megverték, hogy súlyos sérülésekkel kórházba kellett szállítani. Két balatonboglári olvasónk azt írta, hogy a férfi pár nappal később a kórházban belehalt a sérülésekbe.
Természetesen megkérdeztük a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságot, mit tudnak az elhunyt férfiről, de mint kiemelték: a rendőrség egyelőre nem kíván nyilatkozni az ügy részleteiről.

Az olvasói levél itt!


Kötelező tüdőszűrés 30 év felett !

Hivatkozás: hajdusamson.hu