Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. július 20., szombat

Hajdúsámson az ország "közepe" ?

Persze negatív értelembe! Szégyen a sámsoni emberekre,szégyen a vezetőségre!  A környező települések, sőt szinte az egész ország minden normális lakója meg van ezen rökönyödve, ami itt történt ! 
Az országos média is a szájára vette Hajdúsámsont és miért? Erre a tizenkét képviselőnkből talán az un.hetek  (link)  tudnának  választ adni,akik szavazatukkal kialakították a jelenlegi helyzetet!
A sors fintora,hogy megjelent A Hetek hetilap interneten is elérhető változatában egy írás, amely nem éppen barátságosan -és elfogulatlanul- mutatja be a politikai pártok csatározásából kialakult helyzetet.


"A hajdúsámsoni II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola fenntartói jogát teljesen törvényesen adta át Hit Gyülekezete egyháznak a város önkormányzata. Ezt torpedózta meg a Hajdú-Bihar megyei Kormányhivatal a Debreceni Törvényszék jóváhagyásával. Az ügyben végül a Kúria hozott jogerős ítéletet 2013. január végén, megsemmisítve a törvényszék határozatát.
A törvény értelmében azonban az önkormányzat januártól a Klebelsberg Intézményfenntartó Központnak (KLIK) kényszerült átadni az iskola fenntartói jogát, így (...)"
A teljes írás ezen a linken is olvasható.
Barta P.