Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. június 18., szombat

A "halaszthatatlan közfeladat"...

Pénteken volt a Juhász Péter és Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter között zajló per soros tárgyalása, amelynek időpontját két hónapja kitűzték, ám Rogán mégsem jelent meg.
A tárgyalás azért is volt különösen fontos, mert arra behívták a nemrég egy gyilkossági ügyben jogerősen 15 évre ítélt Portik Tamást, aki súlyos vádakkal illette a minisztert, többek között azt mondta, hogy egyszer ő maga vitt 10 millió forintnak megfelelő eurót Rogánnak, amelyet egy belvárosi ingatlan eladása miatti közreműködéséért kapott a fideszes politikus.
A Miniszterelnöki Kabinetiroda szerint Portik hazudik.
 Továbbá azt is tudatták közleményben, hogy mi az a "halaszthatatlan közfeladat", amiért Rogán Antal nem tudott megjelenni a tárgyaláson: "Rogán Antal háttérbeszélgetést folytat a német sajtó munkatársaival Münchenben, illetve interjút ad a Bild napilapnak"
Az MNO.hu viszont megkérdezte a Bild szerkesztőségét, ahol semmit nem tudtak Rogán Antal állítólagos interjújáról, vagy háttérbeszélgetéséről. Ez azért fura, mert az Indexnek Rogánék azt állítják, hétfőn meg is jelenik az interjú.

Az viszont -a Bild szerint- igaz, hogy Orbán Viktor anti-Brexit kampányba kezd Európában, és Rogán Antall erről egyeztetett pénteken Nürnbergben Markus Söder bajor pénzügyminiszterrel és a CSU vezetőségi tagjával, valamint a CDU alelnökével, Armin Laschettel.
(Ha végiggondoljuk az összefüggéseket a Fidesznek mi sem fontosabb annál, hogy lehetséges ellenszavazóik továbbra is maradhassanak Angliában, pár százezer ellenszavazat azért erősen meglátszana a 2018-as eredményeken.-a szerk.) 
Szerk;Posta S.

"Ne azt nézzék, amit mondok, hanem amit teszek"..."

Ugye sokunknak ismerős a címben idézett mondás ? Akkor lássuk a tényeket !

video/youtube forrás
Már a hajléktalanoknak fenntartott intézményekben is bevándorlók laknak. A rejtett kamerás felvételeken jól látszik, hogy a soroksári hajléktalanszállón élő befogadott bevándorlók többsége fiatal férfi, akik a hajléktalanok szerint sokkal több adományt és pénzt kapnak mint ők !
Szerk;Posta S.