Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. január 26., csütörtök

Meztelenül snowboardoztak a playboyos csajok !

Nem tudni, hogy mikor készült, de körülbelül 1-2 hete kering az interneten a "Legjobb snowboard videó" néven futó kisfilm, amiben egy pár, teljesen pucéran snowboardozó lány szerepel.





A "szőke nő" és a ló !


A lovaglás gyönyörű sport, ha valaki tudja, hogyan kell uralni az alatta lévő lovat. Vannak viszont olyanok, akik bár már nem kezdők, mégis bohócot csinálnak magukból lovaglás közben.
Így járt egy szép szőke is, aki látszólag magabiztosan üli meg fehér lovát az utcán, szórakozottságában viszont nem veszi észre, hogy az állat veszélyes terepre érkezik, és megbotlik. Valószínűleg az úttesten hagyott műanyagdarabba gabalyodhatott bele a lába, a lényeg, hogy térdre esett, és nagy ívben leröpítette hátáról a szőkét,ahogy a videón is látszik,fejjel a lócitromot telibe találva gyönyörű csukafejessel.Ez elég kínos dolog lehetett....


Felhasználói minden lépését nyomon követi márciustól a Google !

"Fogyasztóvédők szerint azonban az új elgondolás felbőszítheti azokat a felhasználókat, akik nem számolnak a velük kapcsolatos információk különböző weboldalakon történő megosztásával. "A Google új adatvédelmi bejelentése frusztráló és egy kicsit ijesztő is egyben" - mondta James Steyer, a Common Sense Media nevű jogvédő szervezet igazgatója. "Még ha a cég úgy gondolja is, hogy a felhasználók nyomon követése a szolgáltatásai javítását jelenti, a fogyasztóknak meg kellene adni a lehetőséget arra, hogy nemet mondjanak. Fokozottan igaz ez gyerekekre és tinikre, akik a YouTube, a Gmail és a Google lelkes használói."  

Tovább itt