Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. február 28., vasárnap

Szívatás felsőfokon !

Mint tudjuk ez év január egytől bevezetésre került az új típusú "mindenttudó"  személyi igazolvány. Hogy ez kinek jó ? Hát természetesen a hatalomnak !

Kép/nol.hu

Az új személyi mindent szolgál, csak a tulaját nem. A legfontosabb, hogy az államapparátus le tudja követni az állampolgárt, de külföldre nem tudunk utazni vele !

Az új személyi igazolvány hátlapján fel van tüntetve, hogy „Külföldi utazásra nem jogosít.” A kormányapparátus szerint az új szuper személyi igazolvány olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek segítségével az állampolgár kényelmesebben, gyorsabban intézheti majd közigazgatási ügyeit.
Az új személyi igazolvány a jelenlegi személyi igazolvány adatait is tartalmazza és benne van egy olyan biztonságos chip, amely tárolja a személyazonosító oldalakat.
Az állampolgár döntésétől függően ujjlenyomat, elektronikus aláírás létrehozásához is  lehetőség van. Illetve tartalmazza a TAJ-számot és az adóazonosító jelet is.
 Gyakorlatilag minden lekövethető rajta; nemre, szociális, anyagi helyzet, netalán a világnézeti szimpatizálásunkkal kapcsolatok információk is.

A kormány a propagandából azonban kihagyta, hogy hiába van bárkinek új személyije, a legtöbb ilyenre hivatott helyen nincs kártyaleolvasó.
Azonban mély csendbe burkolózik az a helyzet, hogy az új személyivel, amely tartalmazza azt a szuper intelligens technikát, amely nem ereszt ki a határon. Nem úgy, mint a régi személyivel, amellyel zökkenőmentesen még Angliába is el lehetett menni.
Úgy tűnik vége a szabad mozgásnak?
Elképzelhető, hogy az új hiper-szuper rendszerben bárki, bárhol rossz gombot nyom, vagy nem oda kattint a rendszerben, tévedés, rosszindulat, világnézet, akkor fennáll annak a lehetősége, hogy ki nem tehetjük lábunkat az országból ?
Megtudhatod ha itt tovább olvasod !
Barta P.

"Ez az a videó amit minden Magyar embernek látnia kell" !

Az alábbi videóra B. Ferenc olvasónk hívta fel a figyelmünket, a "A honfoglaló magyarok egy tolvaj banda voltak..."  című posztunkra utalva, a címben szereplő felhívással, de megjegyezte, hogy a videó ugyan "több mint két óra időtartamú, viszont megnézése nem elfecsérelt idő".
Köszönjük a linket.-a szerk.

Szerk;Posta S.