Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. november 19., csütörtök

A WNTS nevű együttes legelső szerzeménye...

Nincs mit hozzáfűzni! Tessék meghallgatni !

sakema

A wellnessnek kell, a kaszinónak nem !

 A kormány a feketegazdaság visszaszorítását segítő további lépésekre készül, így az elektronikus számlarendszer elindítására és az online pénztárgépek bevezetésére a szolgáltatóknál: az autószervizeknél, taxiknál, valamint a konditermek, a wellness és a pénzváltás területén - mondta a nemzetgazdasági miniszter a PwC kelet-közép európai régiós áfacsalás elleni konferenciáján csütörtökön Budapesten.

Varga Mihály hozzátette: az online pénztárgépek bevezetése egyértelmű siker, jelentős többletbevételt hozott a költségvetésnek, ahogy az elektronikus közúti áruforgalom ellenőrző rendszer (ekáer) bevezetése is. Mindezek alapján adódik a rendszer kiterjesztése - szögezte le.
Hangsúlyozta: az áfacsalás európai probléma, a visszaélések függetlenek az adó mértékétől! (Szerinte!)
Forrás : hirado.hu 
(Mert ugye a kaszinótulajdonosok "talpig becsületes"emberek, rájuk az ilyen-olyan "alantas" dolgok, mint pl-ul az online pénztárgép, vagy a játékautomaták bekötése a NAV-hoz- nem vonatkoznak? 
Ebből akkor egyenesen következik ,hogy a többi szolgáltató ÁFÁT csal, lop, hazudik! Gondolhatjuk Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter tájékoztatása alapján ?-a szerk.)
Szerk;Posta S.