Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. február 8., vasárnap

"Tovább is van mondjam még ?"

Simicska Lajos kirohanásában nem az az érdekes, hogy görénynek és gecinek nevezi Orbánt, hanem az, hogy lerántja egykori csapattársáról és a Fideszről a leplet. Feltárja a színpad mögötti valóságot, sőt, ami még döbbenetesebb, hogy Orbán évtizedes barátja azt is el tudja képzelni, hogy ezért egyszerűen megölik.
35 éve ismeri Orbánt és a módszereit, most azt állítja: Orbán diktatúrát épít, felszámolja a független médiát, és hogy egy olyan háború van közte és a miniszterelnök között, aminek során ő politikai gyilkosság áldozata is lehet.Ezek bizony kemény szavak...

Simicska mondatai sokkal durvább állításokat tartalmaznak, mint amelyek kapcsán a közelmúltban Orbán arra kötelezte Vida Ildikót, hogy jelentse fel az amerikai ügyvivőt és bírósági úton vegyen elégtételt a rágalmakért. Mint mondta: ellenkező esetben leváltja tisztségéből a NAV elnökét.
Orbán akkor úgy fogalmazott: ha az amerikai ügyvivő megvádolt egy magyar köztisztviselőt, nem teheti meg, hogy elbújik a személyes diplomáciai védelme mögé. Majd felszólította Goodfriendet: "Álljon ki, legyen férfi, és vállalja, amit állít".

Jelenleg Orbán ugyanebben a cipőben jár. A történetben Simicska játssza Goodfriend szerepét, a miniszterelnök a NAV elnökét.
A rágalmazás megtörtént. Orbánnak tehát nincs (nem lehetne) más választása, mint, hogy bíróság elé vigye az ügyet. Persze az érthető, hogy nem hiányzik a miniszterelnöknek, hogy egy feljelentést követően az önkontroll nélkül őrjöngő egykori cinkostárs még több részletet hozzon nyilvánosságra a múltjukból.
A tét tehát nagy és ezt a Fideszben is tudják. Nem véletlen, hogy az elmúlt napokban egyetlen normális reakció sem érkezett Orbán és a párt részéről. (Forrás: Sztárklikk.hu)             
 Szerk;Posta S.