Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. június 24., vasárnap

Szeretnél leszokni a dohányzásról ?


Allen Carr könyve első megjelenése óta a sikerlisták élén áll. 21 nyelvre fordították le  és több, mint 4 millió példányban kelt el a világban. 
1983-ban Allen Carr kétségbeesésében, melyet napi száz szál elszívott cigaretta váltott ki, felfedezett egy olyan új módszert, amelyet ma már világszerte alkalmaznak és...

 ...a többit itt meghallgathatod.

A  könyv három részből áll ez az első része . Ha kíváncsi vagy a folytatásra írj a hozzászólásoknál,vagy küldj mailt és felrakom a többit is.

Szerk: Barta Péter 

Módosul a BTK !



Hétfőn lesz a zárószavazás az új, a jelenleginél több tekintetben szigorúbb büntetőkódexről, amely 2013. július 1-jén léphet hatályba.
Az egységes javaslat a kormány által korábban kezdeményezettnél szélesebben határozza meg a jogos védelem lehetőségét, így a lakásba vagy a kertbe éjjel, fegyveresen vagy csoportosan történő behatolás elhárításakor nemcsak akkor jár majd büntetlenség, ha fennállt a személy elleni támadás veszélye.

 Újdonság, hogy az emberölést, a halált vagy életveszélyt okozó testi sértést, a rablást, illetve a kifosztást elkövetőket már a tizenkettedik évük betöltésétől kezdődően büntethetik. További szigorítás, hogy az életfogytig tartó szabadságvesztésnél az eddigi húsz helyett legkorábban huszonöt év elteltével nyílhat lehetőség feltételes szabadlábra helyezésre. Répássy Róbert igazságügyi államtitkár szerint ez kellő visszatartó erőt jelent akkor is, ha az Alkotmánybíróság vagy nemzetközi bíróság megsemmisíti a ténylegesen életfogytig tartó büntetéskiszabás lehetőségét.

Forrás:Varga István fideszes országgyűlési képviselő nyilatkozata a Duna TV " Közbeszéd" c. műsora.