Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2017. április 15., szombat

Még, még, még... semmi nem elég !

A kormány lehetővé teszi, hogy sokkal kevesebb idő, figyelem jusson a debreceniekre.
 Június elsejétől a Rádió 1-hez csatlakozik a Debrecen Rádió FM 95 – közölte szerdán a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. 
Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a debreceniek elbúcsúzhatnak a 2013 őszén indult és önkormányzati pénzből fejlesztett helyi rádió műsorainak nagy részétől, hiszen az Andy Vajna-féle adótól mindössze a nem túl hallgatott 10 és 12 óra közötti idősávot kapják meg saját tartalom készítésére.

Emellett óránként pár perc juthat helyi hírekre. Az Orbán-éra milliárdos állami erőforrásokkal (kaszinók, pénzhitelek, filmügyi kormánybiztosság stb.) kitömött producere cserébe immár Debrecenben is hallgathatóvá teszi sztárjait, kérdés, meddig lesz a csatornánál az a Sebestyén Balázs, akit éppen egy kormánykritikus beszólása miatt dorgált meg Vajna a napokban.
 Bár a Debreceni Vagyonkezelő sikersztoriként próbálta eladni a fejleményeket, akad kérdés bőven ! A változás  érinti a Debrecen Rádió FM 95 bevételeit is, mert vajon teljesülhet-e ez utóbbi kapcsán a 2017-re tervezett 12 milliós növekedés? Szükségesek-e elbocsátások ? Vagy felvethető-e az, ami a hallgatottsági adatokból vélelmezhető: hogy a lépéssel a debreceni rádió nem, de a Vajna-féle inkább jól jár ? Ez valószínűsíthető leginkább...forráshír
Szerk ;Posta S.