Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. április 5., szombat

Valótlant állított..

...(magyarul hazudott) a Konyári Kisebbségi Önkormányzat vezetője – elsőrendű alperes -, amikor valótlanul úgy nyilatkozott, hogy “jobbikosok” keltettek riadalmat 2013 szeptemberében a konyári általános iskola kisdiákjai körében – döntött első fokon a Debreceni Törvényszék pénteken. 

 A konyári általános iskola

"Tóth Endre Tamás bíró nem jogerős ítéletében a többi alperest – helyi és országos online szerkesztőségeket, illetve egy alapítványt – is elmarasztalta a személyhez fűződő jogok megsértése miatt – közölte Tatár Tímea törvényszéki szóvivő.
Az ítélet értelmében az elsőrendű alperesnek 100 ezer forint nem vagyoni kártérítést kell fizetnie a politikai párt számára, a többieknek pedig 15 napon belül meg kell jelentetniük az ítélet elmarasztaló rendelkezéseit.
Az elsőrendű alperesen, a Konyári Kisebbségi Önkormányzat vezetőjén kívül a többi alperesnek nem vagyoni kártérítést nem kell fizetnie – tartalmazza az ítélet.
Az ügy háttere, hogy 2013 őszén egy Bukarestbe tartó szurkolói busz állt meg Konyáron, a helyi iskola előtt. A Románia-Magyarország mérkőzésre tartó csoport tagjai leszálltak a buszról, majd erődemonstráció és félelemkeltés látszatával nemzetiszínű zászlót és egy kelta zászlót lengettek, elénekelték a magyar és a székely himnuszt.
Valószínűsíthető, hogy a csoport egy vagy több tagja az udvaron tartózkodó gyerekek és tanárok felé a roma etnikai kisebbséget érintő rasszista kifejezéseket is tett. A szurkolók közt jelen volt az a pedagógus is, akit korábban tanári állásából éppen rasszista kijelentései miatt bocsátott el az intézmény.
A tanítók a gyerekeket az iskola épületébe terelték, és kihívták a rendőrséget. A busz rendőri felvezetéssel hagyta el a települést.
Az események után az elsőrendű alperes – aki nem volt az incidens szemtanúja – többfelé is úgy nyilatkozott, hogy 'megtámadták az iskolát, a Jobbik megtámadta az iskolát'.... "
A teljes írás itt olvasható
 

Szerk;Posta S.

Tolvajt kergetni tilos! Hihetetlen !

"Földönkívüli" faj lopja a kerékpárokat Szegeden !  (A videón 3perc52másodpercnél !)

És ebben a "jog államba"élünk!!!! -Magyarország mi így szeretünk ?- A  párbeszéd (6':20"-től) is megér egy misét !
Megosztotta;Posta S.