Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. június 22., szerda

Sokba került a "csobbanás" !

Tel­je­sen ki­bo­rult VV (Rácz Béla) "Béci", ami­kor egy köz­te­rü­le­tes - sze­rinte igaz­ság­ta­la­nul - ko­moly pénz­bír­ság­gal súj­totta. Az egy­kori vil­la­lakó úgy tűnik, nem ta­nult a hely­zet­ből, de amint a képen is lészik, lesz miből kifizetni...


 Rácz a gyereke és felesége társaságában pattant be az autóba, hogy csobbanjanak az egyik budapesti strandon. Útközben azonban beleszaladt egy közterületes ellenőrzésbe. Az RTL egykori szereplőjének (az eredeti írásban "sztárolják", bár ő nagyon messze van a sztárságtól...) keményen a zsebébe kellett nyúlnia, mert megszokásból vezetett, nem pedig a nemrég érvénybe léptetett szabályok szerint.
"Ezt az országot éljük, srácok! Itt a Dagály strand, és általában itt szoktam közlekedni, amikor átmegyek Budára. Képzeljétek el, most kint állt négy közterületes, és fotóztak. Visszafordultam, és megkérdeztem, hogy miért készítettek rólam képet. Az van kiírva, hogy célforgalom, úgy tudom, ide leállhattam volna. Ő annyit mondott: megváltoztak a szabályok pár nappal ezelőtt, és ha megvárom az intézkedést, akkor 30.000 Ft-ot, ha elhajtok, később 50.000 Ft-ot kell majd befizetnem", írja a Facebook-on. 
"Mindezt úgy, hogy meg sem állított! Közölte, hogy építik a strandot, ezért nem szabad már ide bejönni."

"Nem értem, hogy a k*rva anyjukba gondolják, amikor az embernek az átlag magyar fizetése 120.000 Ft. És akkor sokat is mondtam! Most pedig ötvenezret akarnak elvenni a családomtól, kivenni a gyermekem szájából. Felháborító!" - elégedetlenkedett. (Talán előre kellett volna gondolkozni...)
"Béci" éppen csak arra nem figyelt oda, hogy a nagy videózás és panaszkodás közepette elfelejtette becsatolni a biztonsági övét, ez pedig jól látszik a Facebook-ra felrakott felvételen is! 
"Béci" biztonsági öv nélkül vezet, és így tartja a kezében a telefonját is! A háttérben jól látszik, hogy az autó visszatért a forgalomba ! Akkor jöhet a második büntetés !?
Szerk;Posta S.