Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2017. február 22., szerda

Mindenki utálja Angelinát ?

A válás kirobbantása óta Angelina Jolie azon dolgozik, hogy Brad Pittet rossz színben tüntesse fel. Ugyan nem adta nevét a lejáratáshoz, mindenki tudja, hogy ez a célja.

Bár jobban tette volna, ha csendben zárja le a kapcsolatát, de nem így történt. A nyilvánosság előtt illette különböző vádakkal a férjét, például azzal, hogy bántalmazza a gyermekeit.
 És míg a színésznő lejáratta volt férjét, Brad mindenben próbált együttműködni a hatóságokkal, és csendben tűrte exe vádjait. A nyilvánosság előtt sem jelent meg sokáig, egészen a Golden Globe-ig. 

A legnagyobb meglepetésre álló ovációval fogadták a színészt, ami egyértelműen azt bizonyítja, Angelina Jolie hiába követett el mindent, nem sikerült Brad Pitt ellen hangolnia sem a szakmát, sem a közvéleményt. 
Nem számít, hogy a színésznő az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának különmegbízottja, nem számít, hogy jótékonykodik, és mindenkit örökbe fogad, a válási hercehurca óta mindenki utálja Hollywoodban. 
Sőt, valójában eddig is csak azért tűrték meg őt, mert Brad Pitt felesége volt.
Angelina Jolie ezért most azon dolgozik, hogy megváltoztassa a róla kialakult képet, de sok mindent nem tud felmutatni, csak azt, amit eddig: jótékonykodás. Ami szép is, de látva, hogyan bánt és bánik ma is a férjével, akit viszont tisztelet övez, ez nem sokat ér. És persze a múltját sem tudja eltörölni, hiszen sokan máig nem bocsátották meg neki, hogy elvette Jennifer Annistontól Bradet – írja a Page Six.
Barta P.