Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. március 11., vasárnap

Napjaink aktualitása.

Lassan ...

Kommentár nélkül...

A "háttér" a lényeg !

Látsz valami érdekeset a képen ?




Vigyázz lehet hogy a " NAV " testvér téged is figyel !!

Hasznos információkkal szolgál a vagyonosodási vizsgálatot folytató adóhatóságnak, ha valaki az interneten dicsekszik pénzével, egy drága autóval vagy más hasonló dolgokkal.
NAV egyre aktívabban használja a modern információtechnológiai eszközöket. Az adóhivatal revizorai a nyugat-európai és amerikai tapasztalatokon felbuzdulva előszeretettel kutatgatnak az interneten és a közösségi oldalakon, az innen nyerhető információkból pedig a későbbi ellenőrzéseket is segítő adatbázist építenek - mondta az [origo]-nak Herich György, a Magyar Okleveles Adószakértő Egyesület elnöke. 
Aki intenzíven használja például a Facebookot, oda fényképeket tölt fel, élményeit megosztja az ismerőseivel, az egyúttal kiteszi magát az adóhatóság potenciális figyelmének is - mondta Herich.


Ami egyszer az internetre felkerült, az soha nem tűnik el. Hasonló információmorzsának számíthat akár az adóalanyok gyerekeinek egymás közötti nyilvános levelezése is, ha az történetesen arról szól, hogy "képzeld, apa vett egy Porschét".
Forrás: (...)