Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. január 16., csütörtök

Szepesi Niki biztosan csalódott, hiszen Bacsa István, azaz Kicsi bácsi (83) megúszta a felelősségre vonást, ugyanis a Budapesti Rendőr-főkapitányság elévülésre hivatkozva (?) lezárta a nyomozást – írta a Blikk.
Mint ismert, a korábbi úszóklasszis, az Én, a szexmániás című könyvében feltárta a sokáig titkolt, szégyellt múltat, mindazt, ami több mint egy évtizeddel ezelőtt a Bp. Spartacus uszoda falain belül zajlott, s amelyről az akkori tizenéves úszólányok mélyen hallgattak. 
Szepesi többek között arról írt, hogy a gyúrójuk (nem nevezte néven Kicsi bácsit, de az idős férfi önmagát azonosította később) szexuálisan zaklatta őt és társait. A leírt időpontban egyébként Niki még a tizenharmadik életévét sem töltötte be, vagyis könyvében pedofíliával vádolta meg a masszőrt.
A rendőrségig  ismeretlen személy ellen indított szemérem elleni erőszak ügyében  nyomozást. Kicsi bácsi a botrány kirobbanásától kezdve tagadta a vádakat, mondván, hogy csupán masszírozta a kislányokat. Szepesi Niki mellett azonban többen vallottak.
A nyomozást azonban lezárták, ha igazak is voltak a vádak, közel tizenkét év távlatából Kicsi bácsi már nem büntethető.
Barta P.