Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. október 25., péntek

Rendőrkézen a Sámsonkerti gyilkos !

Mint arról korábban beszámoltunk augusztus 20-án délután  holtan találtak O. János 73 éves Sámsonkerti lakost Salétrom utcai lakásának udvarán.


A helyszíni szemlén elvégzett elsődleges orvosi vizsgálat adatai alapján a férfi halálát bántalmazás okozta. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.
Pénteken arról számolt be a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság, hogy elfogták a gyilkossággal megalapozottan gyanúsított 28 éves férfit, aki beismerő vallomást is tett. Emellett két másik személyt felbujtással gyanúsítanak.
 A gyilkos előzetes letartóztatásban van, mint ahogy az egyik felbujtó, egy nő is. A másik felbujtó egy másik ügyben, betöréses lopás miatt már börtönben ül.

Youtube forrás.

Hamza József bűnügyi osztályvezető elmondta azt is, hogy valószínűleg azért támadtak rá otthonában az idős férfira, mert ő számos alkalommal az összes készpénzét magánál tartva fordult meg boltokban. Ott sokan látták, hogy sok pénzt tart magánál.
Dehir forrás
Barta P.