Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. november 18., vasárnap

Az "élő" műsor CSODÁJA !

Szombaton este -mivel  általában nem szeretem a show műsorokat-kivételt tettem és megnéztem az x faktort az RTL-en. Mondanom sem kell,már az elején feltűnt ami  egy élő műsorban szerintem...

Ami érdekes volt egy "ÉLŐ" műsorban, közvetlenül Vastag Csaba szereplése után (nézzétek vissza a hivatalos honlapon, az első részben van ITT):
6:59. most épp meghajol a színpadon, a ledfal előtt  a nagy zongora ott áll Vastag Csabáék mögött.


7:04: telibe látszik a fal, ami épp ekkor kezd el kinyílni, hogy Ördög Nóra belépjen, DE A ZONGORA MÁR SEHOL NINCS (nem beszélve a dobokról is).



Szerintem nincs az a díszletező csoport, akik 4-5 másodpercen belül MINDENT, zongorástul el tud tüntetni, ráadásul egy lépcsős színpadi részről.

Ennyit az élő műsorról.
S ez most nem olyan "apróság", mint a korábbi műsorban lévő "honnan tűnt elő a táncos"... Emberek, itt egy ZONGORÁRÓL van szó, amit 2-3 mp alatt kellett volna eltüntetni!
Szerk: Körtvélyesy V.

Ha valami nem tetszik... ?


A Demokratikus Koalíció közleménye szerint az Országgyűlés Hivatala letiltotta azokat a leveleket, amelyeket a párt támogatói küldtek kormánypárti képviselőknek a választási regisztráció elleni tiltakozásul.  Olvasható a hirado.hu oldalán.
Az Országgyűlés Sajtószolgálata későbbre ígért reagálást. 
A Demokratikus Koalíció közleménye szerint az Országgyűlés Hivatala letiltotta azokat a leveleket, amelyeket a párt támogatói küldtek kormánypárti képviselőknek a választási regisztráció elleni tiltakozásul.
A DK az MTI-hez vasárnap eljuttatott kommünikéjében felidézte, hogy ezen a héten újabb akciót hirdettek az előzetes választási feliratkozás ellen, arra kérve támogatóikat, hogy az összes kormánypárti képviselő e-mail címére küldjenek egy javasolt szövegű tiltakozó levelet.
A felhívásnak olyan sokan tettek eleget, hogy az megterhelte a parlament informatikai rendszerét,(?) ezért az Országgyűlés Hivatala letiltotta a további leveleket - írták, hozzátéve, hogy "a Demokratikus Koalíció jellemzőnek tartja a jelenlegi parlamenti többségre, hogy a polgárok tömegének immár sokadik módon kifejezett tiltakozását érdemi válasz nélkül hagyva, technikai úton próbálja hárítani".

Nem minden az aminek látszik...