Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. augusztus 28., kedd

Autóvezetés közben ne....!


Pénzbüntetést kapott az a már igencsak korosodó vezetésoktató, aki ifjú női tanítványával nemcsak a sebességváltó kezelését gyakorolta.

 Csaknem 700 ezer forintnak megfelelő összegre büntették a 68 (?) éves Walter Pecha nevű gépjárműoktatót, aki ellen egy 25 éves diákja tett panaszt, amikor Hamburg közelében épp autóvezetési órákat vett. A fiatal nő azt állította, hogy oktatója a sebességváltó helyett...










Fokozott ellenőrzést rendelt el hétfőn Hatala József országos rendőrfőkapitány az illegális migráció miatt - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.


 Dr. Hatala József r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány – tekintettel az illegális migráció elleni küzdelemre –  2012. augusztus 27-én 12.00 órától a szükséges ideig,(?) de legkésőbb 2012. október 31-én 24.00 óráig az ország egész területére fokozott ellenőrzést rendelt el.
Az ellenőrzés célja a jogsértő tevékenységek megelőzése, visszaszorítása, felderítése, az állampolgárok szubjektív biztonságérzetének javítása.(?)

Utoljára az (ORFK) március 9-én "a közelgő húsvéti ünnepre, a megnövekvő közúti és határforgalomra, valamint az illegális migráció elleni küzdelemre" tekintettel április 15-ig az ország egész területére fokozott ellenőrzést rendelt el." [itt]
(Érdekes dolog hogy március 15.-e és október 23.-a előtt növekszik meg az illegális határátlépések száma, meg csak akkor számít a lakosság biztonságérzete? -a szerk.)
Szerk:Barta P.