Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. február 5., vasárnap

Sámsonkertből kaptam egy mailt...

...amit szó szerint másoltam be !

"Hello  fontos hír ezért mondom el neked hogy mikor egyik nap a sámsonkerti kútra akartam menni vízért nem volt víz a hírekben is is volt hasonló eset de a melegebb időig nem tehetnek semmit azért jó lenne ha igen ha valaki esetleg cselekedne e miatt vagy te hogy megosztod az emberekkel mivel sokan hordják sok mindenhez    .Lajos voltam"

Kedves Lajos ! Kérésed teljesítve, remélem hamar megoldódik a problémád,vagy  beköszönt a jó idő, mint ahogy a mondás: "az idő mindent megold"!


Kérdés !

Fiuk nektek egy ilyen képről  mi jut az eszetekbe??




...nahát szégyelljétek magatokat!

Lebuktatták az RTL-t?

Mégis előre megírt forgatókönyv szerint megy a játék?

Még sosem látott napvilágot annyi pletyka és összeesküvés-elmélet, mint a Való Világ ötödik szériájában. Már hallottunk olyanokat, hogy előre megvolt azoknak a listája, akik a beszavazó show-ba kerülhettek, aztán azt is, hogy a villalakók névsora is készen volt, mielőtt elkezdődött volna a játék, most pedig maguk a játék szereplői szólták el magukat.
Már több feltételezés is elhangzott, hogy mikor is érhet majd véget a VV,-5 de a szerkesztők mindig is kitérő válaszokat adtak a konkrét kérdésekre. A minap azonban Fecó elszólta magát, hogy a győztest február 29-én hirdetik majd ki, sőt az est további részében a villalakók meg is nevezték a győztest. De ez még nem minden! A luxusbörtön foglyai azt is tudják, hogy az utolsó héten sztárvendégek látogatják majd meg őket.
Valóban forgatókönyv szerint menne minden? Vagy csupán...Tovább itt