Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. október 19., szerda

Vona, kontra Orbán ?

A Jobbik csak abban az esetben támogatná az Orbán Viktor által kezdeményezett alkotmánymódosítást, ha a kormányfő felfüggeszti a letelepedési kötvények kiadását.


A Jobbik szóvivője szerint Orbánt meglepte Vona Gábor, és nem adott egyértelmű választ az ellenzéki pártelnök javaslatára.. Márpedig ha a Jobbik nem támogatja a kormányt, nincs meg a kétharmados parlamenti többség a módosításhoz, ugyanis a többi ellenzéki párt egyértelműen elutasítja azt.
Történt ez tegnap.
Jött is ma reggel "válasz" a 888.hu köztudottan fideszes érdekeltségű portál részéről, miszerint Vona vonzódik az iszlámhoz és nem szereti a zsidókat !
Beindult a szokásos lejárató kampány, miszerint:
"Vona ezért utálja az amerikaikat, mert az "Egyesült Államok egy tradíció nélküli államként jött létre" és globalizálta küldetését. Akárcsak Izrael. (A cikk végén Amerika és Izrael küldetését egymással kölcsönösen becserélhetőnek írja le: "Amerika / Izrael" ). 
Vona tehát utálja Amerika és Izrael globális hatalmát, amit modern fejleménynek tekint. Vona ugyanezen okból sajnálja, hogy Európa tradicionális államai – az Osztrák-Magyar Monarchia, Németország – az első világháborúban elbuktak a liberalizmus zászlaja alatt harcolókkal és egy "kis intermezzo után pedig a második világháborúban végleg eldőlt Európa sorsa" – tehetjük hozzá a náci Németország bukásával."
Szerk;Posta S.