Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2011. október 26., szerda

Sámsonkert a YouTube-on !

Mi mindent tud a "pétisó"! Hiresen, hirhedtek lettünk!?
                                                          

                                            Kedves Alk.Vezér.Az alábbiakat azért fogadd meg!

Hogyan működik az "ember" ?

Ezt a kis elmefuttatást az interneten olvastam és elgondolkoztam rajta mennyire igaz dolgokat feszeget.Olyannyira hogy igaz lehet a "NAGY" politikára is de magunk körül körbe nézve igaz/lehet/ ez szűkebb környezetünkre, kis községünkre is!!



"A hatalomvágy középszerűsége és a férfiatlan, műveletlen seggnyaló nyomorúsága Sigmund Freud szerint az emberi cselekvés hajtóereje a szexuális ösztön. A pszichológia későbbi művelői már lényegesen magasabb rendű, vagy annak tűnő tudatalatti késztetésekkel magyarázzák az ember működését, mint pl. a pénz hajhászása, a szereplési kényszer, vagy a hatalomvágy.

A hatalomra került és önmagát vezérnek kikiáltó ember a züllesztés kockázatát teljességgel figyelmen kívül hagyva mindent megváltoztat, ami egészen addig működőképesnek bizonyult s szentül hiszi: nagy támogatásnak örvend, holott csak néhány szánalmasan oktalan birka látja ténylegesen úgy, hogy amit a gonosz és/vagy hülye impérium tesz, az egyetlen járható út.

A hatalom gyakorlása alatti időben az egyed marionett-szerű mamelukjai nem átallják káposztafejűnek titulálni azokat, akik nem tartanak a vezérrel, akit istenekhez hasonlítanak - a "kimódolt seggnyalás" ezen útját választva, álmatlan éjszakákon rettegve a sötét jövőtől, hogy a nagy ember (megint) mellőzi őket.

A mameluk sokszor veszélyesebb a hatalom gyakorlójánál, mert - bár lényegesen csökkentettebb kognitív képességekkel bír irányítójánál - szükséges esetben kiélezetten alattomos, és amíg gazdája egy morzsát is hajlandó a szájába dobni, kitart mellette.
A hatalom, amennyiben nem képes totális diktatúrát gyakorolni, ellenségnek vélt kritizálóit oly módon próbálja ellehetetleníteni, hogy a lehető legmegalázóbb kijelentéseket teszi rá, ám ez sokszor visszafelé sül el, feltárva az addig sokak által imádott ember kiábrándító középszerűségét, fényt vetve addigi tévedéseinek hosszú sorára.
Nem hajlandó elismerni azok igazát, akik nem helyeselték lépéseit. Pimasznak, tudatlannak, műveletlennek állítja be őket." ...van olyan, aki most bukik /bukott/, van olyan, aki hamarosan fog.