Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. szeptember 24., szombat

Hajdúsámsoni a bíróság előtt !

A szeméremsértés; "felügyelete alatt álló személy sérelmére, befolyási viszonyával visszaélve, folytatólagosan elkövetett szexuális visszaélés" ügyben a Debreceni Törvényszéken pénteken kezdődött a tárgyalássorozat.

A vádirat szerint F. Róbert Ádám -egy hajdúsámsoni tanyán élő vádlott- és élettársa jó kapcsolatot ápolt az élettárs nővérével, valamint 8 és 13 éves lányával. Összejártak, ott is aludtak több alkalommal a másiknál. 

Az ügyészség szerint F. Róbert Ádám ezt a bizalmas viszonyt kihasználva követte el a bűncselekményeket – simogatta a nagyobbik lányt, illetve intim testrészét mutogatta a kisebbiknek. 
Ezek ellen a gyermekek mindannyiszor tiltakoztak, sőt az egyik alkalommal az inzultusok miatt olyan kellemetlenül érezték magukat a vádlottnál a tanyán, hogy az egyhetesre tervezett ott tartózkodásukat megszakítva korábban hazamentek. 
A történtekről nem beszéltek. Csaknem három hónappal később a 13 éves kislány, miután a tévében hallott egy hasonló hírt, elmesélte a történteket édesanyja párjának. Ezt követően mondták el az édesanyának is, majd megtették a feljelentést.
 Nem érzi bűnösnek magát és vallomást sem tett F. Róbert Ádám vádlott a tizenkettedik életévét be nem töltött, hatalmi befolyása alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettének kísérletében ! 
Haon forrás.
Szerk;Posta S.