Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. szeptember 28., hétfő

Olvasónk írta

" Hajdúsámsonban voltam szeptember elsején kedden, mivel az unokámat kellett elkísérnem, a  II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanévnyitójára amely a város honlapján is büszkén hirdeti magáról, hogy "Intézményünk több mint 75 éves, szép hagyományokkal rendelkező nyolc évfolyamos általános és művészeti iskola, melynek fenntartója a Hit Gyülekezete Egyház" !

 Ezen egy kicsit elgondolkoztam, mert bár idős ember vagyok, de a memóriám még jó és visszagondoltam  a 2000-es év környékére,  amikor is  egy a hazánkban terjeszkedő térítő szekta kezdett kampányolni Budapesten- ahol akkor még dolgoztam- a Blaha Lujza téren. 
Senki sem gondolta volna, hogy közben az USA-ból kötegelt pénzküldeményeket kap egy csomagküldő szolgálaton keresztül. 
Néha a reptéren a vámosok 1-1 ilyen küldeményt felbontottak, de valahogy a híradókba sohasem került be, hogy külföldiek pénzelnek Magyarországon működő szektákat. 

Mára ez a szekta a  törvény szerint az Országgyűlés által elismert magyarországi egyháznak minősül! (2011. évi CCVI. törvény mellékletében bevett egyházak, a szerk.)
Iskolákat üzemeltet, egy idegen ország kék fehér zászlaját vígan lobogtatja, miközben vasárnaponként vidámkodik. Ebből az következik, hogy nem csak pártok és "civil"-nek mondott szervezetek részesei a belső bomlasztásnak, hanem már az egyháznak mondott szerveződések is! Javaslom még az olvasóknak végignézni  ezt a videót, hogy látni lehessen mire  gondoltam!
Szeretném ha ezt a levelet megosztanák az olvasóikkal, hogy minél többen tudjanak róla. Köszönettel P. Zoltán."
Szerk;Posta S.