Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. október 29., hétfő

1 év 8 hónap börtönt kapott Győzike! ???

Elítélte a salgótarjáni bíróság az RTL Klub egykori sztárját: 1 év 8 hónap börtönt kapott Győzike, de három évre felfüggesztve.(?) Feleségét, Beát szintén felfüggesztett börtönre ítélték, 1 év 6 hónapot kapott, három évre felfüggesztve! (A Blikk információi szerint) 



 A vádiratban több mint 22 milliós adócsalással a vádlottak padjára került házaspár és a bűnsegédjük hétfőn a havazás ellenére időben érkezett az ítélethirdetésre. Gáspár Győző komoly üzletember benyomását keltve aktatáskával, elegáns öltönyben foglalt helyet a vádlottak padján. Érdemi vallomás helyett - amit egyébként eddig sem tett - élettörténetét mesélte el az utolsó szó jogán. Közben kioktatta az ügyészt, majd szívhez szólóan megkérte a bírónőt, hogy ne Győzikét ítélje el, hanem Gáspár Győzőt, a  kétgyermekes családapát, akinek a mai naptól új időszámítás kezdődik: boldogan akar élni....Tovább itt olvashatod !

Egy érdekes Face komment ITT!  (Sajnos a "Facebook cenzúra" már törölte a posztot !)

Íjjal ölt kutyát a polgármester !!

Egy íjjal átlőtt kutya miatt nyomoz a Szerencsi Rendőrkapitányság. Abonyi Mónika, a Csillagszem Alapítvány elnöke szerint a tízkilós ebet Golop község polgármestere ölte meg.

– Aki ilyet tesz egy állattal, annak bűnhődnie kell – mondta Abonyi Mónika. – Ez egy kis kutya, senkinek sem ártott, a gazdája szerint is szelíd volt. Az alapítványunk boncolást kért és az orvos megállapította, hogy a lövés fekvő helyzetben érte a kutyát. A Borsnak Golop első embere, Kiss Lajos elismerte: ő lőtte le az ebet.
Forrás:borsonline.hu










Időközi választás Tiszavasváriban.

A kiadott adatok szerint a 10 111 választópolgár közül 4628 adta le voksát a nyolc választókerület tíz szavazókörében – ismertette a település jegyzője. Mint elmondta, a választáson rendkívüli esemény eddig nem történt, a választási bizottsághoz három kifogás érkezett, de a testület az érdemi vizsgálat után elutasította ezeket a panaszokat.
A választási bizottsághoz már nap közben érkeztek bejelentések választási csalásról.Bundáné Badics Ildikó jegyző erről azt mondta: több bejelentést elutasított a bizottság, de két bejelentést vizsgálni kell.
A helyi választási iroda vezetőjének tájékoztatása szerint egy jelölőszervezet tett bejelentést szervezett szállításról. A szervezet szerint több választópolgárt a szavazóhelyiségből kilépve rendőrök igazoltattak.
Bundáné Badics Ildikó hangsúlyozta: a rendőrség munkatársai a helyi választási iroda által indított ingyenes buszjárat utasait igazoltatták, amely a Tiszavasvári külterületén élő hátrányos helyzetű (?) lakosok eljutását segítette a szavazóhelyiségekhez.
fotó: MTI
“A civil szervezet mögé bújt Fidesz kampánycsapata – köztük Ráduly Zsolt polgármesterjelölt – tömegesen szállította a szavazóurnákhoz a helyi cigányokat. Mindezekről számos videofelvétel is tanúskodik” – olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Bundáné Badics Ildikó elmondta: a nem jogerős végeredmény szerint Fülöp Erik 2 411 voksot szerzett, míg a Fidesz által támogatott Ráduly Zsoltra (Tiszavasváriért Közéleti Egyesület) 1 707, az MSZP színeiben induló Timári Istvánnéra 499, míg a Budapesti-Pest Megyei SZEM-pont Egyesület jelöltjére, Aleva Istvánra pedig 116 szavazat érkezett.
Forrás:szon.hu