Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. október 29., hétfő

1 év 8 hónap börtönt kapott Győzike! ???

Elítélte a salgótarjáni bíróság az RTL Klub egykori sztárját: 1 év 8 hónap börtönt kapott Győzike, de három évre felfüggesztve.(?) Feleségét, Beát szintén felfüggesztett börtönre ítélték, 1 év 6 hónapot kapott, három évre felfüggesztve! (A Blikk információi szerint) 



 A vádiratban több mint 22 milliós adócsalással a vádlottak padjára került házaspár és a bűnsegédjük hétfőn a havazás ellenére időben érkezett az ítélethirdetésre. Gáspár Győző komoly üzletember benyomását keltve aktatáskával, elegáns öltönyben foglalt helyet a vádlottak padján. Érdemi vallomás helyett - amit egyébként eddig sem tett - élettörténetét mesélte el az utolsó szó jogán. Közben kioktatta az ügyészt, majd szívhez szólóan megkérte a bírónőt, hogy ne Győzikét ítélje el, hanem Gáspár Győzőt, a  kétgyermekes családapát, akinek a mai naptól új időszámítás kezdődik: boldogan akar élni....Tovább itt olvashatod !

Egy érdekes Face komment ITT!  (Sajnos a "Facebook cenzúra" már törölte a posztot !)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.