Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. április 2., szombat

FELADOM, mert a korrupciót legyőzni nem tudom !...

...írja Sándor Mária a "fekete ruhás nővér" néven elhíresült ápolónő blogjában!

 foto;internet
„Nem tartozom azok közé, akik nem tudnak visszalépni és nem tudják elismerni – megbuktam. Szégyellem, hogy egy olyan országban kell élnem, ahol az ország vezetése mindent fontosabbnak tart, mint maga az ember! 
Ezt a csatát bebuktam. Egy év telt el. Feladom ! Elnézést kérek, de én csak egy ápolónő vagyok, és a korrupciót a -hatalom ellenében- legyőzni nem tudom” – írta a bejegyzésében.

 "Abban az országban, ahol 64 ezer ember (és mennyivel több!) csak VICC -nek számít, abban az országban ahol milliárdok folynak el értelmetlenül, abban az országban ahol nincs ellenzék, mert mindenki csak az önös érdekeit képviseli és képtelenek megegyezni és összefogni, abban az országban volt egy nővér aki hitt az összefogásban. 
Akkor is, ha pont a saját korrupt vezetői - akik tehetnének valamit - csak hallgatnak és csak kiszolgálják az jelen politikai rendszert, mert nem akarják a jól fizető állásukat elveszíteni-, úgy gondolta, hogy mégis a legkisebbek vagyunk többen! És mindenki tudja, hogy igazunk van, a Magyar beteg megérdemli a tisztességes becsületes betegellátást, ami ma NINCSEN MAGYARORSZÁGON." – olvasható a blogjában.
Szerk;Posta S.