Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. április 9., hétfő

Botrány a közrádióban Húsvét hajnalán ! /juj de kínos/

Az Index szerint a rádió üzenőfalán, illetve a Radiosite.hu oldalán a műsort élőben hallgatók kommentjeiből az a kép áll össze, hogy a hírolvasó, Auth Magda, a reggeli hírblokk alatt többször bakizott, újra nekifutott a hírek felolvasásának, majd elszakadt nála a cérna, és káromkodásokkal fűszerezte a híreket - olvasható a nol.hu cikkében.
A cikk szerint a stúdióban ahelyett, hogy lekeverték volna a mikrofonja hangját, azzal próbálták menteni a menthetőt, hogy gyorsan elkezdték felolvasni a sporthíreket, de Auth Magda eközben is tovább mondta a magáét. A kommentelők szerint szó sem volt rosszullétről, valójában a hírolvasó hallhatóan nem volt józan, és főként a vallásos hallgatók háborodhattak fel azon, ahogyan a húsvéti híreket kommentálta.

 Ezt a közleményt tette fel a közrádió Facebook-oldalára vasárnap este, miután a rádió online hangtárában törölték a reggel hatos híreket az archívumból.
"Sajnálatos módon 2012. április 8-án, vasárnap 6 órakor a korrektül megszerkesztett hírek a Kossuth Rádióban a hírolvasó rosszulléte miatt zavarosan és hibásan hangzottak el. A Magyar Rádió Zrt. vezetése megértést és elnézést kér mindazoktól, akiket akaratlanul is megsérthettek vagy megbánthattak az elhangzottak." 

Hogy rosszullét,vagy valami más döntse el mindenki maga...
Íme: