Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. március 18., vasárnap

Ismét ég egy kastély !

A Maros megyei Radnóton vasárnap délután kigyulladt a Kornis-Rákóczi kastély tetőszerkezete.
A Maros megyei tűzoltóság ügyeletese az MTI-nek megerősítette a tűzeset hírét. Mint elmondta, helyi idő szerint pár perccel 16 óra után kaptak telefonos bejelentést a kastélyban keletkezett tűzről. A tűzoltóság hat tűzoltókocsival és egy létrás kocsival vonult ki a helyszínre. A bejelentés szerint a tető nagy felületen égett.
(....)


Ismert, a krasznahorkai vár múlt hét szombaton kora délután gyulladt ki.

Ünnepi humor.

A március 15.-i ünnepségek szünetében Debrecenben találkoztam egy ismerős idős bácsival akivel- rendkívüli humora miatt is-szóba elegyedtem megkérdeztem a szokásost, hogy van.
Válaszolt,köszönöm kérdésed jól,de örülök, hogy nem sok van már nekem hátra.Látva csodálkozásomat a következőket mondta:
-Tudod fiam a mi fiatalkorunkban nem hallottunk buzikról, nem is tudtuk mi az. Aztán a 60-as években már hallottunk róla, de nem ismertünk egyet sem. 70-80-as években nyíltan vertük őket, büntetés nélkül. A 90-es években elfogadtuk őket, és ők csendben is maradtak. Most 2000-es években nyíltan beszélnek róluk, felvonulhatnak, jogokkal, rendőrökkel védik őket, és ők még büszkék is rá.- Na édes fiam! Ha ez így halad tovább a következő évtizedben KÖTELEZŐVÉ teszik!!! Na én azt már nem akarom megélni!!!

????

Ünnepeltünk...

Vége a hosszú hétvégének.Mint általában ilyenkor több levél szokott érkezni a postafiókunkba.

Ezekből most kettőt közzéteszünk érdekességképpen-minden kommentár nélkül- csak annyit megjegyezve,hogy manapság sem lehet minden csak fekete vagy csak fehér.



 Az egyik:
"Szia vagy sziasztok.
Az internetet folyamatosan böngészem, tehát akaratlanul is beleszaladtam az oldalba. Aminek a részleteire nem térnék ki.
Viszont nem ez az első olyan cikk, ami üldözési zavar hiányában is személyeskedésre ad hangot. Szeretnélek megkérni, hogy az effajta stílust hanyagold, én nem hiszem, hogy az un. másik oldalon bármifajta köpködés lenne. Tiszteletben tartom a működéseteket, nem gondolnám, hogy a kertben ilyen viselkedésre szükség van. Volt egy másik ilyen oldal is, ami érdekes párhuzamot folytatott, nem egészséges módon, így őt a NMH-n keresztül megkértük, hogy szüntesse be a működését. Természetesen, ha ezt nem lehet nyugodt, higgadtmódon kezelni, ez esetben is tovább fogok lépni. Nem szeretem ugyanis az effajta viselkedést. (GL)
Köszönöm szépen, hogy elolvastátok a levelemet." 
 (WTFDYTYA..a szerk.)

Üdvözlettel: név...email cim...


A másik:
Szia!
Jó az oldal és a március 15-öt kiegészíteném még ezzel a kemény beszéddel!



Üdv: név...email cim