Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2011. november 16., szerda

Magyarország szégyene.

 Kommentár nélkül... 
Egy Sámsonkerti olvasónk kérésére.

Sámsonkertben is lesz autóbusz járat ! ??

...igen ,majd egyszer majd...talán...ígérni azt lehet,de attól még nincs busz járat az átadott Szűcs utcán vajon miért ?
Az ok,nincs pénz a forduló megépítésére...hmm.. de hogyan is lett ez annak idején megtervezve? Igen előre látó komoly"szakemberek" /gondolom jó pénzért /kitalálták hogy a 471-es útról Hajdúsámson felől balra nagy ívben csuklós busz csak külön számára kialakított úton tud csak befordulni a Jánostava utcára.Ez jelenleg így néz ki ! Mint a képeken látszik ez az útépítés el is kezdődött,de csak eddig sikerült elkészíteni!
Vajon hova lett a fentebb említett ígéret,[és a pénz] mert mint tudjuk az ígéret szép szó,ha betartjuk az még szebb!!Sajnos ezeket a be nem tartott ígéreteket  a Sámsonkerti emberek már megszokták,de vajon meddig ??





"Izland az elhallgatott győzelem !"

A média az utolsó részletekig tájékoztatott bennünket az Egyiptomi és a Líbiai eseményekről. Mélyen hallgattak viszont a lázadásokról és a példaképes polgári forradalomról, amely két évvel ezelőtt zajlott le Izlandon, ahol a polgárok kikényszerítették a kormány távozását és az alkotmányuk átírását. Éppen azért volt elhallgatva, mert az Izlandon történt esemény a polgári forradalom modellje. Az Izlandi forradalom cenzúrája a legjobb bizonyíték arra, hogy hogyan kezelik az információkat, amelyek veszélyesek lehetnek a politikai és a gazdasági elitnek.
Az Izlandon történő események olyan politikusoknak volt a figyelmében, mint Merkel (német), Sárkozy (francia), Cameron (angol), Zapatero (spanyol), Berlusconi (olasz) és mások, akik gyorsan felismerték az ő korrupt rendszerükre is leselkedő veszélyt.
Az Izlandon történő események bojkottálását szigorúan betartották az összes korporációs sajtónak, rádiónak és televíziónak tudósítók ezrei. Némelyik állam kiegyezői állítólag a médiának adókedvezményeket ígértek cserébe a hallgatásért !

Jelenleg Izland a legjobb példaképe a nép békés és tisztességes reakciójára a jelenlegi hatalom ellen, amelyik az országot és a világot a válságba vezette. Az Izlandi modell mutatja, hogy kell, hogy a politikusoknak félelmük legyen a nép reakciótól, ha nem a nép érdekében fognak tevékenykedni!
Érdekesség itt !

És még itt a lényeg !!..

"Országos riadó !"

November 21-én készenlétbe helyezik a védelmi igazgatás teljes rendszerét, tesztelik..?az ország mintegy kétezer-ötszáz légvédelmi szirénáját, ugyanakkor mozgósítják a hivatásos katasztrófavédelmi erőket és a tűzoltókat, valamint a polgári védelmi kötelezettség alapján létrehozott gyors reagálású szervezeteket.

A mostanihoz hasonló országos értesítési és törzsvezetési, valamint polgári védelmi mozgósítási gyakorlatra emberemlékezet óta nem volt példa ! Vajon mi rejlik a sorok között ? Olvass tovább itt..