Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. március 5., csütörtök

"Választott Vezetőink" tízparancsolata !


1. Ne legyünk kicsinyesek. A zseblopás veszélyes és nem hatékony, nem termelékeny. Egyszóval kisipari módszer, nem felel meg a kor követelményeinek.
2. Ne egyénektől lopj! A személyhez kötött károsult érzékeny, reklamál, leleplez, kinyomoz, rendőrhöz, bírósághoz fordul stb .
3. Igazán sok pénze a sok tulajdonosnak van. Ez azt is jelenti, hogy igazi tulaj, mint a 2. pontban nincs egy se! Tehát üldöződ sem lesz! Ha a pénz állami, a hiányt beszedi adóban!
4. Igazán akkor sima az ügy, ha a kasszakulcs hozzád kerül. Még jobb, ha megválasztanak, és nem kineveznek! Így a kineveződ sem vonható felelősségre.
5. Ha elnök, ügyvivő, képviselő stb. vagy: úgy viszed az ügyeket és úgy képviseled a magad (anyagi) érdekeit, ahogyan csak nem szégyelled. Nálunk csak a gyermek szégyenlős! Ő is legfeljebb a meztelenségére!
6. Lopni csak sokat érdemes. Abból jut az esetleges véletlen leleplező szájának betömésére, jó ügyvédek megfizetésre, bírósági időhúzás elérésére az elévülésig stb.
7. A  jog olyan, mint a pókháló. Csak a kicsik, a muslicák megfogására való. A nagy bogarak széjjeltépik.
8. Ne hivalkodj, ne költekezz! Ingatlanvagyont ne gyűjts, vagy dugd el! Jobb az anonim vagy külföldi bankszámla.
9. Először, gyűjtsd össze a tőkét, amit el tudsz lopni. Ígérj extra hasznot, húsz-negyven százalékos kamatot. Sok pénzéhes önként adja oda pénzét, aztán jelezz csődöt és fuss!
10. Szervezz piramisjátékot, ígérj munkanélküli jövedelmet, mind boldogan adja pénzét, aztán lépjél le! 

Szerk;Posta S.

Sokat nyomtatsz ? Csökkentheted a költségeket !

Kevesen gondolnak bele a nyomtatáshoz használt tinta árába, pedig egészen drága: míg 30 ml a Chanel No. 5 parfümből kb. 8500 forintba kerül, addig a nyomtatógyártók által hivatalosan forgalmazott tintából ugyanennyiért közel 17 ezer forintot kell fizetni. 


Érdemes tehát a tintával spórolni, ami nagyon könnyen kivitelezhető egy olyan karakterkészlet használatával, amelynél kevesebb tintára van szükség a nyomtatáshoz, a szöveg ugyanakkor maximálisan olvasható marad.
 Ezzel az egyszerű betűtípusváltással rengeteg pénzt spórolhatsz meg – egy speciálisan optimalizált készlettel pedig még többet. Jó hír, hogy ez utóbbi, speciális betűtípusból most magyar (ékezetes) szettet készített az fps webügynökség, ahonnan letöltheted -a teljesen ingyenes betűkészletet -és telepítheted is azt.
Barta P.

Kutyatulajdonosok figyelmébe !

 Forrás:Hajdúsámson honlapja
sakema