Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. augusztus 24., hétfő

Hírek "innen-onnan"...

 Az egyik hír:

 Fennhangon sértegette az izraeli ( magyar származású ) konzult egy férfi áprilisban a fővárosi Pozsonyi utcában, az elkövető ellen vádat emelt az ügyészség.
Az ügyészség közösség tagja elleni erőszak bűntette (?) miatt emelt vádat egy 63 éves férfival szemben, aki a vád szerint pár hónappal ezelőtt a belváros egyik utcájában durván sértő és gyűlölködő módon, olyan félelemkeltő szavakat kiabált az izraeli konzulnak és fiának, hogy az a sértettekben riadalmat keltett. 
 Idén április 25. napján az esti órákban Izrael Állam budapesti Nagykövetségének konzulja a XIII. kerületi Pozsonyi utcában héberül beszélgetett a fiával, aki kipát viselt. A vád szerint...a teljes hír itt !
A feltételezett bűncselekmény három évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető !

És a másik hír:

Egy nőt majdnem életveszélyesen
megsebesítettek Ózdon a felbőszült támadók, akik csoportosan támadtak a sértett házára, mert a nő terhelően vallott rájuk a rendőrségen !
2013. július 1. napján az esti órákban a 28 éves férfi és családtagjai, férfiak és nők vegyesen, összesen heten, botokat, kardokat illetve szigonyt vettek magukhoz és Ózdon a későbbi sértett nő háza elé vonultak.
 Az utcáról kiabálva trágár módon szidalmazták a házban lakókat, azt sérelmezve, hogy egyikük terhelő vallomást tett rájuk egy másik ügyben a rendőrségen.
 A hangadó 28 éves vádlott egy nála lévő 35 cm pengehosszúságú három élű szigonyt célzottan asértett nő felé dobta „most megdöglesz, te g...i magyar k...va" felkiáltással ! Egy 46 éves férfi a sértett nő felé dobott egy vasalt végű fa szerszámnyelet, mely a lábán találta el. A teljes hír itt !
A szigonyt és a szerszámnyelet dobó vádlottak tekintetében végrehajtandó, a többiek vonatkozásában felfüggesztett börtönbüntetést  indítványozott a bíróságnak az ügyészség !
Szerk;Posta S.