Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. január 21., kedd

Egy újabb "rezsicsökkentö" intézkedés !

Ismét megjelent a kapcsolási díj a Magyar Telekom számláiban !

Újra része lesz a hazai távközlési díjaknak a kapcsolási díj. Mindez a korlátlan csomagok felé terelheti az ügyfeleket, melyek nagy részénél a szolgáltatók ilyen díjat nem alkalmaznak. A mintegy tíz éve a vezetékes szolgáltatásban teljesen elfogadott díjat fokozatosan, csaknem teljesen elfelejtette a magyar piac. 

A telefonadó bevezetése óta azonban szépen lassan visszatért a tarifatáblákba, március 1-jétől a T-Systems vezetékes, vállalati szolgáltatásaiban is. Szakértőink szerint a sikeres hívások darabja után (tehát nem percalapú) fizetendő díj visszatérése egyértelműen a telefonadó következménye.

Az utóbbi hetekben a Magyar Telekom több üzleti előfizetője is arról értesítette szerkesztőségünket, hogy mobiltelefon számlájukban egy eddig nem ismert tétel bukkant fel. 
A kapcsolási díj csaknem öt forint, s minden egyes sikeresen létrejött hívás után leszámlázta a szolgáltató. A Magyar Telekom kommunikációs igazgatósága arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy bruttó 4,89 forint kapcsolási díjat november elsejétől számítanak fel, s erről a hatályos általános szerződési feltételeknek és az elektronikus hírközlésről szóló törvény előírásainak megfelelően értesítették...a folytatás itt olvasható.
Barta P.

Ugye milyen egyszerű ?



"Az egész eljárás korrupt és szemét",-mondja a végén a doktor úr ! És íme van egy ember, aki ki meri mondani az igazságot!
Szerk;Posta S

Mi lehet az igazság ?



Azt mondja, nem is sejtette, hogy teherbe esett,(vannak még csodák? Megszállta a szentlélek ?-a szerk.) ezért igencsak meglepődött az apáca, amikor a súlyos alhasi görcsei miatt kórházba rohant és nem sokkal később egy kisfiút hozott a világra.


Súlyos alhasi görcsök kínozták az olasz Rieti város zárdájában élő apácát, és amikor sehogy sem akartak múlni a fájdalmai, nem volt mit tenni, kórházba ment kivizsgálásra. Amikor az orvosok megnézték, ő nem akarta elhinni, amit hall, de néhány óra múlva a világra hozta a kisfiát.
A 31 éves, eredetileg El Salvadorból származó apáca azt állította, hogy egy pillanatig sem merült fel benne a terhesség lehetősége, ám arról sem beszélt, hogy hogyan történhetett meg vele ez az apácakörökben igencsak nagy szégyen.
De azért megpróbált szépíteni a dolgon, a kisfiút a pápa után Ferencnek nevezte el, így tisztelegve a katolikus egyházfő előtt.
A város lakói máris adománygyűjtésbe kezdtek, hogy pénzt és ruházatot tudjanak adni az anyának és fiának, ezzel egyidőben Simone Petrangeli polgármester arra szólította fel az embereket, hogy tartsák tiszteletben a kismama magánéletét. A nő a történtek után aligha folytathatja életét a zárdában, ahol ugyancsak nagy meglepetést okozott a hír.
Szerk;Posta S.